Flagga för Sverige

Visa din support för Sverige genom att hänga upp en vimpel som du kan köpa genom hemsidan http://www.svanen.com/sv/vimplar/svensk-vimpel-300-cm.html. Deras vimplar är tillverkade i vävd marin polyesterduk. Vare sig det är midsommar, en fotbollsmatch eller om du bara vill ha vimpeln till vardags passar denna flagga perfekt för alla väder, då den är slitstark och välsydd med en god kvalité för att hålla emot blåst.

Ute till havs
Vimpeln kan inte bara användas på land utan även ute till havs på båten. Segla stolt på havet med den svenska flaggan hissad i masten. På hemsidan hittar ni måtten som gäller vid fasadstänger där ni har lite olika mått och storlekar att välja emellan. Allt mellan 50-150 cm:s vimpel och 30-120 cm:s flaggor finns att tillgå.

Sveriges ledande flaggfabrik
Du köper vimpeln från Sveriges ledande flaggfabrik som enkelt känns igen på ”Svanen” som är företagets märke. Med en erfarenhet sedan år 1984 kan du vara säker att produkterna håller en hög kvalité. Från Sveriges ledande flaggfabrik kan du köpa olika slags flaggor i varierande storlekar såsom vimplar, bordsflaggor, båtflaggor, landskapsflaggor, flaggstänger med mera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *